Bejelentés


hallmark baráti kőr Minőségi filmek világa!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Nézők kérték

A Hallmark Channel 11 éves hazánkban. Én szerveztem egy kis szavazást. Ha ön kiválaszthatná az alábbi 5 műsör közül azt amit szeretne többször látni akkor melyik lenne az.? Bár sajnos mi nem a Hallmark szerkeztői vagyunk. De azért kiváncsi vagyok minden Hallmark néző ízlésére és kedvencére. A szavazás egészen pontosan júniús 4.-ig tart. Aztán lezárom a szavazást. Viszlát

Szeptembertől minden más !!

A Hallmark Channelnél tulajdonos váltás tőrtént. Az új tulajdonos egy teljesen más müsőrstruktúrát dolgozott ki. Szerinte ugyanis a romantikus és filmdrámák melett helyett kellene kapnia az akciófilmek és thrillerek, horroroknak a hely a Hallmark Channel-nél. Szeptembertől új tulajdonos, új arculat és új műsormenettel indul a Hallmark Channel. - Jellentette ki az Origo.hu

Elérhetőségek

Az elérhetőségek menűpontban a Hallmark Channel televizió illetve jó magam néhány fontos elérhetősége látható.

Két menűpontal bővült a honlap

Két menűponttal bővitetem a honlapot. Egyiken néhány Hallmark mozi és premier film a másikon pedig a Hallmark sorozataival bővült. Bár még nagyon kezdetleges.

Elkészült a képgaléria

Kedves látogatók a képgaléria elkészült. A képek talán az élet nagy kérdéseit és szépségeit probálják szemléltetni. Mi a szerelem, mért szép egy tájkép, miért kell minden házaspárnak egy gyermek. Ez segít azonosúlni a világba és talán egy nagy kérdéssel kevesebb ?


Szavazás
Üdvözlök mindenkit a Honlapomon


Ez a lap a Hallmark Channel magyar nyelvű rajongói oldala, ahol fórumozhatsz, képeket nézegethetsz, informálódhatsz és más Hallmark rajongóval is megismerkedhetsz.


A lap egyenlőre nagyon kezdetleges állapotban van, de ígérem ha lesz időm bepotolok mindent.


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!